Sejlnet.dk

Back Home

4. Søndag i advent - få inspiration til de sidste gaver

0
Din bedømmelse: Ingen

Så blev det 4. søndag i advent, og julen står for døren. Sejlnet.dk vil i samarbejde med Ownerscabin for sidste gang inden jul præsentere advents- og julegaveidéer til voksne sejlere. Alle de viste gaveidéer kan købes online hos Ownerscabin, der lover levering indenfor 3-5 dage. Du har også muligheden for at vinde en præmie - se nederst i denne artikel.

Nye hynder til cockpittet

En gaveidé kunne være nye hynder til bådens cockpit. Kapokpuder har den store fordel, at de tørre hurtigere end almindelige hynder - cirka 4 gange så hurtigt end andre puder. Hvis puden skulle være så uheldig at falde i vandet, vil den blot flyde ovenpå - lige til at fiske op igen.

File 2338

Deruodover holder puderne faconen, selvom de er blevet våde. Kapokpuden fås i en frisk blå farve og koster kun 119 kroner.

Vinglas med maritimt tryk

Er der noget bedre end hygge i båden, lidt god mad og et glas vin? Vinglassene fra Schooner glas er til dig, der er til et flot klassisk glas med et maritim motiv. Glasene er fremstillet i hærdet glas, og kan indeholde 19 cl - perfekt til at have ombord.

File 2340

Kommer i et sæt med 6 vinglas, der kan stables. Prisen for 6 styks er 330 kroner. Der findes andre glas i serien, så du kan supplere med drikke-, og snapseglas.

Vind Watski Melamin Servicesættet

Du har mulighed for at deltage i konkurrencen om et melamin service sæt fra Watski frem til juleaften. Det eneste du skal gøre er, at "synes godt om" Sejlnet.dk på Facebook og trykke "synes godt" om denne artikel. Har du ingen Facebook konto, kan du blot skrive en kommentar til denne artikel, så du deltager også i konkurrencen om Watski Melamin sættet.

File 2350

Den heldige vinder modtager præmien efter jul med posten. Vi ønsker alle sejlere en rigtig god jul.