Sejlnet.dk

Back Home

Harken Rewind - en lille knap gør forskellen

5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Harken er klar med en nyhed, der vil glæde mange sejlbådsejere - et spil, der kan køre begge retninger. Når man har skødet i et spil, kan det nogle gange være besværligt at slække en anelse på skødet eller helt give slip på skødet. Harken er på banen med et elektrisk spil kaldet "Harken Rewind", der gør det muligt både at trække ind og slække ud på skødet.

Vælg retning med en knap

Det vil sige, at du kan slække ud, uden at være bange for at få fingrene i klemme eller opleve ryk i båden, når du løsner skødet. Hvordan kan det lade sig gøre, tænker den kvikke sejler - ganske enkelt, idet man vælger retning med en lille rød knap på siden af spillet. Ved at dreje knappen, vælger du hvilken retning motoren i spillet skal rotere.

File 1688    File 1696

Spillet kan køre begge veje - vælg retninger på den røde knap på siden af spillet

Rewind virker ikke anderledes end et standard Harken elektrisk 2-speed spil. Det vil sige hurtig trimning i første gear og flere kræfter i andet gear. Men det der adskiller Harken Rewind fra andre spil er knappen på siden - drej den røde knap i bunden af spillet, og du aktiverer den patenterede Rewind-funktion. Du vil med lethed kunne slække, trække eller helt løsne skødet, uden at et besætningsmedlem manuelt går hen til spillet og løsner skødet fra spillet.

De nye Harken Rewind spil passer til sejlbåde mellem 35-48 fod. I følge den danske distributor Columbus Marine, fås spillet i Danmark fra november måned, mens prisen er endnu ukendt.