Sejlnet.dk

Back Home

Henri Lloyd har lanceret ny gummistøvle

0
Din bedømmelse: Ingen

 

Lækker og innovativ gummistøvle

Henri Lloyd er endnu en gang på banen med en ny gummistøvle, der bedst kan beskrives som innovativ og med tanke på materialevalg og pasform.

Korrekt valg af fodtøj kan gøre en enorm forskel for en sejler - det er surt med kolde og våde fødder. Komfort og ydeevne, det er afgørende for ens tillid og ikke mindst sikkerhed ombord.

Henri Lloyd skøvlen er designet med ydeevne og komfort i tankerne med de nyeste materialer og innovativt design kombineret med kvalitet. Støvlen er udformet med tanke på en lav vandoptagelse, hurtig tørring, hurtig dræning og selvfølgelig stærkt greb, så du står skridsikkertfast på dækket. Støvlerne har skridsikre såler, der leder vandet væk i små kanaler, så du står bedre fast.

Henri Lloyd Deck Boot er udtænkt som en erstatning for den traditionelle gummistøvle. Støvlen er selvfølgelig vandtæt - lavet af vulkaniseret gummi, der er med til at give støvlen ideel pasform, og den kan bruges både på vand og i land.

Støvlen fås forløbig kun i den viste farve og i størrelserne 40-47. Med de størrelser kan man desværre hurtigt konkludere, at støvlen kun henvender sig til mænd.

Prisen forventes at blive omkring 400 danske kroner.