Sejlnet.dk

Back Home

Sejlnets vurdering af 1. weekend af Både i Bella

5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Sejlnet var med til første afdeling af Både i Bella. Det danske sejlerfolk begynder så småt at røre på sig. Foråret nærmer sig med hastige skridt, og mange længes efter en tur på vandet. Inspirationen til den kommende sæson kunne passende findes på Både i Bella. Bådudstilingen byder på et skønt mix af sejl-, speed- og motorbåde, udstyr og tilbehør. Vores oplevelser fra første weekend var dog af en blandet karakter.

File 3084

Der er noget for enhver smag på Både i Bella

Anerkendte mærker mangler

Det er kedeligt, at 2 store bådudstillinger er placeret så tæt op ad hinanden. Boat show i Fredericia var kun lige slut, før dørerne i Bella Center blev åbnet. Mange forhandlere vælger i år kun at deltage i den ene bådudstilling, fordi omkostningerne er for store til at deltage i begge bådudstillinger. Eksempelvis kunne både fra Faurby, Dufour og Larson kun opleves på Boat Show i Fredericia. Det, synes vi, er synd, men omvendt forstår vi godt bådforhandlernes prioriteringer.

Bådudstillingen skal være klar

Vi synes, det er ærgeligt, at man som besøgende betaler 90 kroner i entré, og så var der alligevel en del stande, der ikke var på plads på messens første dag - det er bare ikke godt nok. Oplevelsen skulle gerne være ens, om man kommer fredag eller søndag. Heldigvis var de fleste stande klar, og det var rart at blive mødt med brede smil og en positiv stemning. Der er en god plads mellem standene, og vi havde på intet tidspunkt følelsen af, at der var for mange mennesker samlet på et sted.

File 3089

Der var livlig aktivitet ved Bavarias stand på Både i Bella

Udstillerne skal roses for deres positive sind, overalt blev vi mødt med et smil. En del stande havde tips og idéer, som de glædeligt deler ud af - det er så dejligt at komme rundt til de forskellige stand og høre om produkterne.

Der var naturligvis stor interesse for de udstillede både - blandt andet Dragon Fly, X-yachts, Hanse og Bavaria.

File 3083

Positive forhandlere mødte de besøgende

Alle udstillede både var til at komme ombord i, og havde man spørgsmål, stod forhandlerne klar til at hjælpe én. En stor ros skal lyde til bådforhandlerne - det var en fornøjelse at møde jer. Der var selvfølgelig stor interesse for nyhederne indenfor sejl- og motorbåde. De udstillede både er et godt mix af nyheder og lidt ældre modeller. Ligesom der er både i alle størrelser og prisklasser.

File 3090

Her er vi ombord i en Jeanneau

Dyr og dårlig mad

Uden mad og drikke - dur helten ikke, sådan lyder et ordsprog. Desværre er madudvalget ikke nogen spændende oplevelse. Det kan sige med 3 ord: Dyrt og dårligt. Vi har aldrig fået en rejemad før, der foruden rejer, salat, mayonaise og æg, indeholdte porre, majs, squash, grøn peber. Det var direkte en væmmelig oplevelse, der desværre ikke mødte megen forståelse, da vi rettede henvendelse til køkkenpersonalet.

File 3087

Maden i Bella Center er ikke nogen stor oplevelse

Vi fortrød bittert bagefter, at vi ikke blot tog en pølse med brød.

Men alt i alt havde vi en god første weekend i Bella center. Nu glæder vi os til torsdag, hvor bådudstillingen åbner igen. Her skal vi blandt optage en bådanmeldelse af en Maxus 24 - en video du vil kunne se senere på sæsonen her på Sejlnet.

Åbeningstider og entré

Nåede du ikke til Både i Bella i weekenden, så kan du nå det fra torsdag til søndag. Der er åben fra 10.00-18.00.

Voksne                                                            kr. 90,-
Børn (4-12 år)                                                 kr. 45,-
Familierabat (2 voksne + 1 barn)                      kr. 190,-
Familierabat (2 voksne + 2 børn)                      kr. 210,-
 
Foto: Sejlnet.dk

Comments

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.

Sv: Sejlnets vurdering af 1. weekend af Både i Bella

Colaen var godt nok også tynd Wink

    Interesting information about activation

    I think this board is the proper place to ask you about the activation proccess. My link is not working properly, do you know why it is happening? http://www.sejlnet.dk/?5f3fa97e7a1c74cea8043b98816,