Sejlnet.dk

Back Home

Snart er der bådmesse i Egå Marina

5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Der er kun 3 uger til den flydende bådudstilling ved Egå Marina går i gang. Bådudstilingen i Egå Marina varer fra 2. til 4. september 2011. Målet er at skabe 3 dage med fri adgang for alle og fokus på sejlbåde, motorbåde og maritimt tilbehør. Bådudstillingen var egentlig en slags erstatning for Danboats kuldsejlet projekt Flydende Fritid 2011. Bådudstillingen i Egå Marina er blevet til på initiativ af en række bådforhandlere med Floor Marine i spidsen, der synes det var ærgeligt, at den planlagt Flydende fritid 2011 ikke blev til noget. Heldigvis tegner det sig til at blive en god udstilling med mange forskellige slags stande. Brancheorganisationen Danboat gik efterfølgende konkurs tidligere i denne her måned.

Noget for enhver smag

Der vil blive udstillet både fra Bavaria, Hallberg-Rassy, Elan, Nordship, J-Boats og Faurby - bådene bliver udstillet i vandet, så de kan tage sig rigtig ud. Derudover vil der på land være en række stande, hvor man blandt andet kan møde Garmin, Palby Marine, Quantum Sails og Boatclub. Der vil små boder, hvor man kan få stillet sulten og tørsten. Der er gratis adgang og parkering ved Marinaen. At det er lykkedes at samle så mange forskellige slags udstillere vidner om, at bådbranchen sagtens kan klare en udstilling mere i sejlsæsonen. Nu er det blot op til sejlfolket, om de vil tage godt imod den nye bådudstilling i Egå.

Aktiviteter på havnen

Det vil ikke kun foregå udstillingsaktivitet på havnen i Egå. Der arrangeres en kapsejlads kaldet Business Cup fra kl. 11.00 til 16.00 både lørdag og søndag. Præmieoverrækkelserne vil ske søndag klokken 16.00. Er man ikke til kapsejlads, men mere til at prøve diverse både, har Egå Sejlklub arrangeret, at man kan komme ud og sejle med 5 forskellige slags både. Det er muligt at komme ud og sejle med bådene både lørdag og søndag. Tilmelding til en sejltur foregår i Egå Sejlklubs klubhus.
 

Relaterede Sejlnet artikler

Flydende bådmesse i Egå Marina

Brancheforeningen Danboat ophører