Sejlnet.dk

Back Home

Der er superdejligt i Danmarks bedste sejlområde, det vi kender som det sydfynske øhav. Her er masser af havne og liv om sommeren. Jeg håber, vi i gruppen kan udveksle erfaringer om, hvilke havne der er gode og besøge. Hvad man skal og ikke skal - kort sagt alt, hvad der har med sejlads i dette området at gøre.

Billede: 

Dyreborg havn

Rigtig hyggelig lille havn

Ærøskøbing

Billede: 

Placering

Danmark
54° 53' 39.228" N, 10° 24' 34.3224" E

Ærøskøbing Havn

Billede: 

Placering

Danmark
54° 53' 39.1668" N, 10° 24' 34.416" E

Ærøskøbing Havn

Gode faciliteter, fair priser, godt for ungerne (ny legeplads).

Kan klart anbefales.

Skarø Festival - Love In

Jeg tænker at sejle til Skarø festivallen Love In. Jeg har ikke været der før, så jeg er ikke klar over hvor længe før festivallen starter man skal være i havnen for at kunne få plads.

Er der nogen herinde der har erfaring med havnen og pladser i den, mens festivallen står på?

Nær-påsejling i Svendborgsund

Placering

55° 3' 12.33" N, 10° 37' 13.8216" E

Hej

Jeg læste lige på http://www.fyens.dk/article/2341362:Svendborg--Faerge-drama----Vi-kunne-... og http://www.fyens.dk/article/2340956:Svendborg--Soefartsstyrelsen--Kaptaj... om en nylig nær-påsejling i Svendborgsund. Jeg undrer mig lidt over søfartsstyrelsens vurdering af sagen - altså at lystbåden skulle gå af vejen. Jeg skal lige sige at jeg kun har min viden om sagen fra disse artikler.

paradis i danmark.

Sydhavet, vi sejler til ærø, og har været der, det kan kun anbefales, se marstal, oplev atmosfæren, hyggelige små knejper, museum, og meget andet.

sejlnet træf

Event dato: 
Ons, 23/11/2011 - 21:15

hej
var det noget med et sejlnet træf i det sydfynske til sommer. kunne være sjovt at mødes med dem man skriver med.
mvh peter

Hvilke havne bør man besøge?

Jeg ved, at jeg er tidligt ude, men jeg vil gerne igang med at planlægge næste års sommerferie togt. Turen går blandt andet til det sydfynske øhav. Men hvilke havne er gode, og hvad skal jeg se? Vi bliver 3 voksne mennesker ombord næste sommer - muligvis med et par gæster, der står af og på undervejs.

Faaborg et besøg værd

Vi var forbi Faaborg på sommerens togt - en havn jeg varmt kan anbefale andre sejlere. Det var bare så hyggeligt, og der var indkøbsmuligheder for fruen og underholdning for børnene. Jeg havde nok i en kold øl og udsigten fra båden.

Tips

Jeg glæder mig til at høre nogle tips om steder Smile