Sejlnet.dk

Back Home

Har du lyst til at følge en Dansk sejbåd på langfart så gå ind på www.suntrip.dk

Billede: 

Bianca 42's polar

Nogen der ligger inde med oplysninger om Bianca 42's sejpræstationer, også
kaldet polar. modtager gerne oplysningerne i et Excel ark. Skal bruges til at
uploade i mit vejrkort så jeg kan få en mere nøjagtig sejbeskrivelse ud
fra vejr og bådens sejlpræstationer til ruteplan.

Evt. oplysning om bådmodeller der har tilnærmelsesværdig samme egenskaber!

VH
Søren Holst

Bianca 42 polar

Nogen der ligger inde med oplysninger om Bianca 42's sejpræstationer, også kaldet polar. modtager gerne oplysningerne i et Excel ark. Skal bruges til at uploade i mit vejrkort så jeg kan få en mere nøjagtig sejbeskrivelse ud fra vejr og bådens sejlpræstationer til ruteplan.

Evt. oplysning om bådmodeller der har tilnærmelsesværdig samme egenskaber!

VH
Søren Holst

Langturs Båd Sælges

Placering

55° 57' 48.4848" N, 11° 59' 50.406" E

Hvis nogle skulle være interesseret i, båden til et langturs Project, båden til den store Familie, båden til at bo i, så har jeg lige sat min båd til salg !
Zephyrus 49 er en gedigen bygget stålbåd, der er særdeles velegnet til helårssejlads, langtur og bo ombord. Designet af Lars Olsen, skrog er bygget på Tikøb Yacht og apteret af Bandholm.

Ø- Træf FTLF Bisserup

Event dato: 
Fre, 05/09/2014 (Hele dagen) - Søn, 07/09/2014 (Hele dagen)

FTLF Storstrøms gruppen afholder Ø-træf i Bisserup første weekend i september. Med fælles grill, hesteskokast, åben båd, langturshistorier og irish coffee! Vel mødt!

Placering

Bisserup
Danmark

gastebørser

Hej - Jeg kender foreningen for langturssejlers fremme, men derudover kender I så til nogle gode steder at søge efter en gastplads. Mange sejlersider er ret gamle og man ender med at læse den ene side efter den anden igennem, for så at opdage at skibet for længst er i havn. Så kender I nogle der sejler i efteråret og vinteren el næste sommer et sted i verden, så må I gerne give lyd på denne tråd. Det må gerne være folk i alderen 20-45 år og hvor der er flere om bord på båden end skipper - gerne flere end 3.
Tak
Vh Anne

Flotille sejlads til Baltikum

Hvis der nogle her som kunne tænke sig noget langtursejlads erfaring den kommende sommer, så arrangere jeg en flotillesejlads til Baltikum. Vi sejler direkte til Tallin (ca. 500 sømil), så der skal regnes med 4 dage på åben hav. Der er mulighed for bailout på bornholm, gotland evt letland undervejs hvis det bliver for meget. Turen hjem foregår ved kystsejlads langs estland, letland, litauen, polen, tyskland (evt. kaliningrad). Jeg er tursejler konsulent for Dansk sejlunion og denne flotille foregår i Sejlunions regi.

Havet der drager ?

Placering

26° 6' 27.3636" N, 80° 4' 53.2236" W

Havet !

Hvad er det der er så dragende ved havet ?
Alle kender det dejlige ved at gå en tur langs vandet, og alle nyder dette !
Men hvad er det der ved havet der sådan drager og trækker i os alle ?
Er det det ukendte, det ”farlige” og mystiske, der sådan drager os, er det eventyrlysten eller udfordringen, der ligger i at udforske det ukendte ?

Nogle af os får oplevet dette ukendte hav, på godt og ondt, og havet sætter sine store fodspor i vores sjæl og hukommelse af både positive og fantastiske oplevelser, men også oplevelser med frygt og dyb respekt for dette ukendte.

Fiskeri på langturen

Jeg kunne godt tænke mig at fiske medens jeg sejler, men savner lidt erfaring.
Jeg har fisket meget i åer og søer, en smugle fra kyst og endnu mindre fra båd. Jeg har udstyr så det må da være muligt at fiske fra en sejlbåd.

Er det noget med et blink efter båden? Størrelse og vægt? Og er der noget at fange i Danmark?

D. 18 maj 2012 sejler jeg fra Aarhus til Svendborg, og det ville da være skørt ikke at prøve..

MVH
Christian

Gibraltar til dk i foråret 2012

Hej alle Jer langturs sejlere her på sailnet og andre steder.

Jeg er , Klaus Lillelund og er hjemmehørende i Karrebæksminde/ Næstved sejlblub.

I marts køber jeg forhåbentlig halvpart i en 42 fods alu båd med sænkekøl. Den skal så sejles hjem fra Gibraltar i løbet af april maj .
Har du sejlet turen Portugal, Spanien, Biscayen, Bretange, Engelske Kanal til Dk så er jeg meget interesseret i at høre om dine erfaringer , gode tips , seværdighedder . vejrudsigter .
Jeg er også interesseret i at købe søkort , pilots, beskrivelser og andet relevant for turen .

Internet på Atlanten - hvordan ?

Hvis man gerne vil kunne gå på internettet ude på Atlanten, hvad skal man så bruge af udstyr og hvor lejer man det ? Feks en Imarsat telefon eller ling ?