Sejlnet.dk

Back Home

Jeg lægger op til debat omkring ture. Hvor skal turen gå hen? hvad har andre oplevet på samme tur? Hvad er der at anbefale?

Billede: 

Sejlbåd fra Holland til Danmark

Hej alle.

Flotillesejlads til Baltikum

Hvis der nogle her som kunne tænke sig noget langtursejlads erfaring den kommende sommer, så arrangere jeg en flotillesejlads til Baltikum. Vi sejler direkte til Tallin (ca. 500 sømil), så der skal regnes med 4 dage på åben hav. Der er mulighed for bailout på bornholm, gotland evt letland undervejs hvis det bliver for meget. Turen hjem foregår ved kystsejlads langs estland, letland, litauen, polen, tyskland (evt. kaliningrad). Jeg er tursejler konsulent for Dansk sejlunion og denne flotille foregår i Sejlunions regi.

2 danskere reddet ved Bermuda.

Placering

To danskere reddet i land nær Bermuda. De to måtte tilbringe fem timer i redningsflåde, efter deres båd begyndte at tage vand ind midt ude i "ingenting".

En sejltur fra Bermuda til Azorerne udviklede sig lørdag eftermiddag dansk tid dramatisk for to danske sejlere, da deres båd pludselig begyndte at tage vand ind.

De to danskere måtte i redningsflåden og alarmerede hurtigt Søværnets Operative Kommando (SOK) i Danmark.

33 dage i life raft

Det blir spændende at læse mere http://jp.dk/udland/article2623365.ece

Flotillesejlads Sydengland 2012

I dag læste jeg en interessant artikel om alle de ting, der foregår i Sydengland næste sommer. De har jo OL derovre, og samtidig har de (mildt sagt) store traditioner for at sejle. Se linket nedenfor, som fortæller om f.eks. regattaer med skønne gamle AC-både, som forgår i juli-august.

Og så var det jeg tænkte, at det kunne være skønt selv at sejle til f.eks. Cowes næste sommer. Og inspireret af, at nogen sidste år arrangerede flotillesejlads til Skotland, så tænkte jeg, at sådan en kunne man også arrangere via Sejlnet.

Søger erfaring med Nordsøen

Hej Alle!
Jeg har fået en drøm om at sejle til Edinburgh i min 14-fods Lynæsjolle. Til forberedelserne skal der selvfølgelig ske en masse, men er der nogen der har erfaring med at sejle over Nordsøen?
Hvordan er trafikken og vejret?
Turen kommer til at gå Thyborøn-Edinburgh.

Thailand

Er der nogen, der har nogle erfaringer med at leje både i eksempelvis Thailand? Vi kunne nemlig godt tænke os at prøve at sejle derude muligvis til næste jul. Har surfet diverse sider, men det ser godt nok meget dyrt ud.

Så kunne være rart at høre fra andre, der eventuelt har prøvet det eller sidder med noget brugbart information.

Trine

drømme om sejle derudaf

Dejligt at se, at der er kommet en tursejlergruppe.

Jeg holder af at sejle, og jeg var i starten en af de mange "konesejlere". Men jeg mente, at det var på tide at blive sødygtig for en middelgammel kone som mig. Så for nogle år siden tog jeg duelighedsbeviset, og siden har jeg følt mig mere klædt på til livet til søs. Men jeg holder dog allermest af at sejle med min mand Morten.