Sejlnet.dk

Back Home
Viser nuværende, publicerede udgave af harbour Aalborg - Marina Fjordparken, sidst redigeret af wsj den 15/07/2014 - 20:36

Aalborg - Marina Fjordparken

5
Gennemsnit: 5 (2 stemmer)
Havnens telefonnummer: 
98 10 25 75

Placering

Skydebanevej 40
Aalborg 9000
Danmark
57° 3' 22.4892" N, 9° 52' 34.0608" E
Havnepenge: 

Både indtil 12 meter i længden koster 120 kroner per døgn.
Både over 12 meter i længden koster 150 kroner per døgn.
Havnepenge betales til havnefogeden eller i den opsatte caschloader der findes ved indgang til gæstetoiletter/bad. Medlemmer af frihavnsordningen betaler 25 kr. i miljøafgift.

Antal havnepladser: 
360
Antal af gæstepladser: 
50
Frihavn: 
Frihavn
Blå flag: 
Blåt flag

File 5902

Aalborg Marina Fjordparken er den vestligste lystbådehavn i Aalborg. Havnen er placeret i naturskønne omgivelser, og alligevel er det nemt at komme til Aalborg Centrum med bus. Bussen afgår fra Vandrerhjemmet lige ved siden af havnen.

Bager, købmand og kiosk findes cirka 1 km mod byen. Vandrehjemmet har en kiosk med begrænset udvalg. I klubhuset finder du bademuligheder, WC, vaskemaskiner og et lille køkken, hvor du kan tilberede din mad.

Aalborg Sejlklub har hjemhavn i Marina Fjordparken.

Seværdigheder

Aalborg Søfarts- og marinemuseum er et maritimt museum, der blandt andet har ubåden springeren i sin udstilling. Derudover udstiller museet diverse skibsradioer og navigationsudstyr og selvfølgelig en udstilling omkring Aalborg havn.

Aalborg Zoo byder på alverdens dyr. Man kan, som det eneste sted i Danmark, møde landjordens største dyr, den afrikanske elefant. Besøge isbjørnene i deres grønlandske fjord, eller stå ansigt til ansigt med den sibiriske tiger.

File 5901

Aalborg Zoo byder på mange dejlige dyr og oplevelser

Midt i byen på Nytorv finder man Jesper Bangs Stenhus, der består af fem etager og er Nordens største borgerhus fra renæssancen.

Derudover kan det anbefaldes at besøge Aalborg Kloster og Lindholm høje ved Nørresundby.

Besejling: 
Havnen kan anløbes dag og nat. Molelysene lyser grønt og rødt. Ved vestlig vind er der kraftig østlig gående strøm, der gør indsejlingen vanskelig. Maks 3 knob i havnen og ved indsejling.