Sejlnet.dk

Back Home

Agersø Havn

3.75
Gennemsnit: 3.8 (8 stemmer)

Placering

Strandallé 100
Skælskør 4230
Danmark
55° 12' 39.2616" N, 11° 11' 52.0692" E
Agersø lystbådehavn ligger centralt placeret i Storebælt og er nem at nå fra Næstved, Karrebæksminde, Skælskør, Korsør, Kerteminde, Nyborg, Lundeborg , Lohals og Omø. Desuden er den absolut et besøg værd for sejlere, der er på vej til det sydfynske. Mange lystsejlere, som kommer til Agersø for første gang, bliver overrasket over de gode sejlmuligheder sundet tilbyder. Selvom der ofte er god vind, er der aldrig langt til læ under land.
 
Agersø Havn består af en fiskerihavn, lystbådehavn og færgehavn. I Agersø havn er der toilet og badefaciliteter. Der kan købes proviant og brændstoffer. Der er cirka 500 meter til øens Købmand. På havnen eller kroen kan lejes cykler til en tur rundt på øen.


I Agersø Havn er der et mindre maskinværksted. Der kan lejes cykler på havnen, hvis man vil handle.


Strandalléen fører op til den idylliske gamle landsby med snoede gader og flotte stendiger ved huse og gårde. Midt i byen ligger gadekæret. For ornitologisk interesserede er der mulighed for skønne vandreture til vådområderne. Ved Agersø vestkyst finder man pragtfuld badestrand med rent badevand.

Comments

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.

Prisen er steget en del i

Prisen er steget en del i forhold til denne sides oplysninger.

  Rigtigt nok. Jeg lagde mærke

  Rigtigt nok. Jeg lagde mærke til her i sommerferien, at priserne på alle havnene ikke er blevet opdateret.

   En fin Ø med en god havn.

   En fin Ø med en god havn.

    Er der nogen her fra Agersø

    Er der nogen her fra Agersø der kender en gammel træbåd der hedder Julie, og hvem der ejer den.
    Fordi jeg spørger er på grund af at den ligger i Harre Vig i Salling og der er ikke nogen der ved hvis det er og den ligger for anker som ikke kan holde den. Den har lagt op af vores båd og har revet vores ankerbold væk så nu kan vi ikke lige finde vores ankerkæde, så det ville være en stor hjælp hvis der er nogen der kender ejeren så den ikkelaver flere ulykker på de omkring liggende både.

    Jeg kan træffes på tlf 29419960
    Mvh John Jakobsen