Sejlnet.dk

Back Home

Holbæk Marina

3.285715
Gennemsnit: 3.3 (7 stemmer)

Placering

Strandmøllevej 249
Holbæk 4300
Danmark
55° 43' 28.2" N, 11° 45' 38.88" E

Holbæk Marina ligger i bunden af Isefjorden. Fra marinaen er der busforbindelse til hyggelige Holbæk by (cirka 3 km til centrum), og indkøbsmulighederne her er mangfoldige, ligesom der findes adskillige restauranter for enhver smag.

Holbæk Marina er en moderne lystbådehavn med mange faciliteter. Køkkenet også er åbent og kan bruges af medlemmer og gæster. Det er muligt at låne cykler gratis - henvend dig på havnekontoret.

Den nærliggende campingplads har en svømmepool, der kan benyttes af marinaens gæster.

File 2700e

Man kan benytte svømmebadet på den nærliggende campingplads

Holbæk Sejlklub og Holbæk Tursejlerklub hører hjemme i Holbæk Marina.

Seværdigheder

Holbæk Golf byder på en 18 hullers golfbane. Der er cirka 2 kilometer til golfbanen fra marinaen.

Holbæk Museum er et lokalhistorisk museum, der fortæller historier fra old- til nutiden. Holbæk Museum består af 13 gamle bygninger fra 1600-, 1700- og 1800-tallet. Det er enestående i Danmark, at der midt i en købstads gamle bykerne er bevaret et helt kompleks, hvor alle bygninger ligger på deres oprindelige plads, undtagen købmandsgården, der blev flyttet til museet i 1937. Museet råder også over en gammel lodsbåd.

Comments

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.

Det er jo altsammen godt,

Det er jo altsammen godt, hvis man ellers gad at få det til at virke. Vi har været her i to dage, til nu, og kan ikke komme på toilettet og i bad da automaten ikke virker, hvilket, iflg. De lokale, ikke er usædvanligt.
Flot!!!