Sejlnet.dk

Back Home

Odden Havn

3.6
Gennemsnit: 3.6 (5 stemmer)

Placering

Østre Havnevej 28 A
Sjællands Odde 4583
Danmark
55° 58' 19.6644" N, 11° 22' 10.1748" E

Odden Havn er placeret på Sjællands oddes østkyst. Havnen er omgivet af smukke omgivelser og mange seværdigheder. Da der fortsat er fiskerihavn, er havneom­rådet et autentisk og livligt besøgsmål.

Der er opsat betalingsautomat ved havnekontoret, hvor du kan benytte Dankort og et udvalg af andre betalingskort til at betale havneafgift.

På selve havneområdet findes blandet andet fiskerestaurant, fiske­handel, skibsproviantering og cafeteria. SuperBrugsen ligger ca. 10 min gang (750 m) fra havnen (op ad Østre Havnevej og til venstre ad Oddenvej). Åben 7-19. I umiddelbar nærhed af havnen er der desuden et fiskerøgeri, hvor udsigten fra borde og bænke er helt fantastisk over Kattegat .

Seværdigheder

Odden kirke er rødkalket siden 1879, præcis hvorfor den er kalket rød, ved man ikke.

File 2951

Odden Kirke

Ved kirken er en mindesten over de faldne fra linjeskibet Prins Christian Frederik, der deltog i søslaget ved Sjællands Odde i 1808. Gratis rundvisning i kirken fra slutningen af juni til begyndelsen af september hver tirsdag og torsdag fra kl. 13.00 - 15.00. Kirkens kirkeskib er i øvrigt en model af linjeskibet Prins Christian Frederik.

Comments

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.

Udmærket, faciliteterne i

Udmærket, faciliteterne i orden, men "lidt ude på landet" hvis man er interesseret i by og shopping