Sejlnet.dk

Back Home
Viser nuværende, publicerede udgave af harbour Sillerslev Havn, sidst redigeret af wsj den 25/01/2015 - 01:27

Sillerslev Havn

3
Gennemsnit: 3 (1 stemme)
Havnens telefonnummer: 
99 70 70 00

Placering

Havnevej 75
Øster Assels 7990
Danmark
56° 40' 51.2616" N, 8° 43' 48.9072" E
Havnepenge: 

Alle både uanset størrelse koster 120 kroner i døgnet.

Antal havnepladser: 
70
Frihavn: 
Nej
Blå flag: 
Blåt flag

Sillerslev havn er beliggende på Mors sydøstlige kyst. Den østlige del af havnen er forbeholdt lystsejlerne. Den vestlige del af havnen benyttes af muslingefiskere.

Havnens klubhus har toilet- og badefaciliteter.

Umiddelbart vest for havnen finder man øens bedste badestrand. Vandet lavt og rent, hvilket gør stranden meget børnevenlig.

I sommerperioden er havnens cafeteria åben, hvor der kan købes mad og drikke. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Sillerslev - ønskes et bredere udvalg af butikker og spisesteder, ligger Nykøbing Mors kun 18 km væk.

Sillerslev Bådelaug har hjemhavn i Sillerslev havn.

Seværdigheder

Tæt ved havnen er der opført 2 fyrtårne, som ellers er et sjældent syn i Limfjordslandet.

Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med farverige blomsterarrangementer, junglezoo med blandt andet smukke tropefugle samt pirat-, lege- og vandland med diverse aktiviteter.

Det eventyragtige Højriis Slot ved Nykøbing Mors er en af Danmarks ældste herregårde og åben for offentligheden. Det er blandt andet muligt at deltage i et såkaldt mordmysterie, hvor man skal opklare, hvem morderen er.

Besejling: 
Sillerslev havn kan anløbes døgnet rundt. Havnens for- og bagfyr viser ind 337,6°. Der kan forekomme stærk strøm langs kysten og ved indsejlingen til havnen - særligt hvis det blæser fra vest eller sydvest. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.