Sejlnet.dk

Back Home

Stubbekøbing Havn

3.285715
Gennemsnit: 3.3 (7 stemmer)

Placering

Vesterhavn 3
Stubbekøbing 4850
Danmark
54° 53' 29.688" N, 12° 2' 51.6516" E

Stubbekøbing Havn er placeret i Grønsund mellem øerne Bogø, Falster og Møn. Fra havnen har man udsigt over Farøbroerne og Bogø. Der hersker et hyggeligt miljø på havnen med fine grillpladser og en legeplads til børnene.

Stubbekøbing er Falsters næststørste by. Stubbekøbing fik sine købstadsrettigheder i tidlig middelalder og med sine kongelige privilegier kunne byen handle med de tilrejsende købmænd fra østersølandene.

Sejl og motorbådsklubben Grønsund har hjemhavn i Stubbekøbing havn.

Seværdigheder

Stubbekøbing Motorcykel- & Radiomuseum er Nordeuropas største veteranmotorcykel museum med en alsidighed og mængde, der kan imponere de fleste. På museet kan man blandt opleve omkring 150 motorcykler fra hele verden, der dækker perioden 1897-1985. Derudover selvfølgelig tilbehør og motorer.

Radiomuseet er fra 1982, og her kan man se udviklingen inden for radioer, fjernsyn og grammofoner fra 1900 og helt frem til idag.
Det koster 35 kroner for voksne og 10 kroner for børn i entré. Der er lukket på mandage.

Falster sten og fossil samling byder på en stor samling af sten og fossiler – halvdelen er lokale fund fra den smukke østkyst ved Hesnæs Strand og grusgrave i regionen.

Comments

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.

Falster sten og fossil er

Falster sten og fossil er solgt/flyttet.

    Strandjægernes klubhus er

    Strandjægernes klubhus er nyt, og åbent for alle! Og der er på havnen opført 2 shelters ligeledes for alle, hvis livet ombord trænger til en afveksling......