Sejlnet.dk

Back Home

Snogebæk Havnefest 2011

0
Din bedømmelse: Ingen
Event dato: 
Fre, 22/07/2011 (Hele dagen) - Fre, 29/07/2011 (Hele dagen)

Snogebæk Havnefest er kendt som en helt unik sommerfest og festival, der byder sine gæster på en helt speciel atmosfære på festpladsen, der indrettes mellem fiskerhytterne ved den 122 år gamle ø-havn. Havnefesten afholdes hvert år i juli måned – i år for 39. gang!

Alle boder og en del af underholdningen er hjemmelavet, og der er masser af god musik. Flere end 600 medhjælpere arbejder gratis for at give vore gæster en festlig oplevelse og for at tjene penge til den lokale idrætsforening Poulsker IF. Havnefesten besøges hvert år af tusindvis af bornholmere og turister.

Programmet indeholder flere konkurrencer, Snogebæk-Løbet, Sliskens Vovehalse, Koneløbet, tovtrækning og byg-et-sandslot. Der er trylleshow med Mr. Mox og aktiviteter for børnene.

På den store udendørsscene er koncerter med Queen Machine, Devils - Danmarks bedste Elvis-Show, Beat the Meetles, Den Røde Tråd med hyldest til Shu-Bi-Dua og Kim Larsen/Gasolin’, Kalle Brandt, Bendtsens Baggård, Himmelhundsexpressen og Signal. Ved grillen underholder Havz Jazz. I det store dansetelt bliver det med sikkerhed festligt med Heat-Makers og Sorthat fredag aften samt Baggårdens Helte og Signal lørdag aften.

Første del af havnefesten afsluttes med det berømte festfyrværkeri søndag aften. Finalen bliver en koncertaften den 29. juli med Die Herren og deres ”A Night at the U2”-show samt Joakim Tranberg & band - det bliver alletiders havnefest 2011!

Placering

Danmark
55° 1' 32.0412" N, 15° 7' 10.812" E