Sejlnet.dk

Back Home

Husk Sejlnet træf i den kommende weekend

File 9950

Kære sejler

I denne kommende weekend afholdes der Sejlnet træf i Juelsminde. Vi håber, at rigtig mange af jer brugere på Sejlnet har lyst til at kigge forbi. Det er helt i orden at tage bilen, hvis man ikke kan nå at sejle til Juelsminde. Jeg skal være den første til at indrømme, at min båd først kom i vandet i går, og vi ikke kommer sejlende.

Vejret tegner til at blive flot, og vi har fået sammenstøbet et pænt program for træffet. Kommer du med båd, så ligger vi ved bro 14 i den nye østhavn. Skal da lige minde om, at der er en fin præmie til den båd, der kommer længst væk fra.

Lørdag 18. maj 2013

Vi hygger, sludrer og hjælper bådene ind

Kl. 18.00 går vi i byen og spiser.

Søndag 19. maj

Kl. 08.30 Fælles morgenmad.

Kl. 11.00 Åben båd - vi trisser ned i bådene, går rundt hos hinanden og får gode tips, input eller en kop formiddags øl/ kaffe.

Kl. 12.30 frokost ved egen foranstaltning, vi følges evt. til et lokal spisested.

Kl. 14.30 Hollandsk auktion over gummibåd og foldecykel - vi starter med den høje pris og byder nedefter.

Kl. 15.30-16.30 Krabbefiskekonkurrence, tante (s)krab tager unger og barnlige sjæle med til krabbebroen. Præmie til den under 16 år, der fanger flest krabber på en time. Der vil være kaffe på kanden hele eftermiddagen på første sal.

Ca. Kl. 17.30 tænder vi for grillen, du skal selv medbringe mad og drikkevarer. Resten er hygge - og træffet er officielt slut hen  på aftenen.

Sejlnet vimpel

Vi tager naturligvis Sejlnet vimpler med til træffet, der kan købes for 100 kroner. Så hvis du ikke allerede har fået købt en vimpel, så har du chancen i Juelsminde.

File 9951

Vimplen kan også købes her.

På Sejlnet teamets vegne håber vi at se jer i Juelsminde.

Sejlerhilsner

Trine Søe