Sejlnet.dk

Back Home

Sommeren er igang :-)

File 9950

Kære sejlervenner

Først et rigtigt hjerteligt tak til alle der kiggede forbi Juelsminde Havn til Sejlnet træf 2013. Der blev spist og hygget til den store guldmedajle

File 10170

Fællesspisning på terrassen

File 10171

Og der blev gjort et par rigtigt gode handler på HOs auktion

Et kæmpe tak til HO, hans kone Helle og Christian for et super arrangement. Det er dejligt at mærke sammenholdet blandt sejlerne Smile

Sommeren er i gang, og vejret er endelig med os.

Sejlnet både deltager i Sjælland Rundt

I øjeblikket er to sejlnetbåde på vej til Helsingør for at dyste mod hinanden i den klassiske mand/kvindomsprøve Sjælland Rundt. Skipper Lars og skipper Christian sejler med deres Sejlnet besætninger, og vi regner bestem med at der vil blive lagt billeder ud på vejen rundt om Sjælland. Kend dem på flaget.

Opdatering til Sejlnet app'en lader vente på sig

Version 2 af vores app er desværre forsikret på grund af tekniske vanskeligheder, men vi håber, I klarer jer lidt endnu Smile Der er et par fede nyheder på vej. Indtil da så brug appen til at snuppe nogle billeder, når du alligevel sejler eller ligger i havn. Det er så hyggeligt at se nyt ude fra sejlerlandet.

Lad os høre fra jer

Lad os høre fra jer derude i sommerlandet Smile Log, billeder og video.. Nyt fra havet hjælper de arbejdsramte igennem dagen.. Sejl sikkert.

med sejlerhilsen

Trine plus besætning